Rólunk

Foodnet Zrt.

Mi, a FoodnetZrt. kizárólagos magyarországi forgalmazója vagyunk számos, világhírű és magas minőségű élelmiszeripari márkának különböző termékkategóriákban, legyen szó friss vagy száraz áruról.

Vállalatunk 100%-ban magyar befektetők tulajdonában van, fő profilunk: termékek importálása, disztribúciója és márkaépítése. 2009. évi megalakulás óta forgalmunk közel tízszeresére nőtt, 2017-ben elértük a 23 millió Euro árbevételt.

A siker kulcsa

Magyarország egyedülálló topográfiai tulajdonságokkal rendelkezik, amiért megfelelő felkészültségre és tudásra van szükség ahhoz, hogy forgalmazóként sikeresek legyünk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az árváltozásokat és vásárlói trendeket ahhoz, hogy nyereséges és elismert vállalkozást működtethessünk. A siker elérése érdekében elkötelezettek vagyunk a minőségi munka iránt, kollégáink több éves szakmai tudásával és tapasztalatával a vállalat, illetve a képviselt márkák sikerességén dolgozunk minden nap.

Az eredmények biztosítása érdekében szerződött partner kapcsolatban vagyunk a legfőbb hazai és nemzetközi kereskedelmi láncokkal, illetve együtt dolgozunk több hazai és nemzetközi gyártóval is.

A FoodnetZrt-nél teljes körű szolgáltatást nyújtunk a termékek forgalmazásával kapcsolatban: az áruk a behozatalától, a kereskedelmi láncokba való belistázásán és beszállításán át a kihelyezésig, illetve márkaépítéssel és marketing aktivitások szervezésével, megvalósításával is foglalkozunk.

Gyors és rugalmas logisztikai rendszerünknek köszönhetően a termékeket akár 24 óra alatt is el tudjuk juttatni partnereinkhez, valamintközponti raktárunkba.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 1 4671 724
Fax: +36 1 4671 735
E-mail: info@foodnet.hu

TERMÉKKATALÓGUS