Forgalmazott márkáink


ALPRO:
Az Alpro Soya már 30 éve kínál világszerte nemcsak egészséges, hanem finom termékeket a fogyasztók millióinak. Az Alpro Soya termékek nem tartalmaznak génmódosított anyagokat, tartósítószert, csak természetes összetevőket.
 
ARLA:
Az Arla Foods Dánia legnagyobb tejipari vállalata, a világranglistán is az előkelő 8. helyen áll jelenleg. 8000 dán és svéd gazdálkodó tulajdonában van, akik igen büszkék arra, hogy több, mint 100 országban értékesítik termékeiket.
Az Arla Foods ügyel arra, hogy a terméket a farmtól a fogyasztóig végigkövesse, ügyelve a tökéletes minőségre és az élelmiszerbiztonságra.
 
BOLLETJE:
A Bolletje BV. Hollandia egyik legnagyobb családi péksége több, mint 500 alkalmazottal. Kiváló minőségű pékáruit Európa számos országában fogyasztják fogyasztók százezrei teljes megelégedettséggel.
 
EHRMANN:
Az Ehrmann Németország egyik legnagyobb tejfeldolgozó vállalata, mely mind a mai napig családi tulajdonban tudott maradni. Az Ehrmann márka termékeit a világ több, mint 40 országban értékesítik sikerrel, melyek már Magyarországon is újra elérhetővé vált.
 
FALLINI:
Az olaszországi Pármában alapított cég Stefano Fallini nevéhez fűzödik. Párma mind a mai napig a világhíres a  Parmigiano Reggiano sajtokról. A cég friss, és szárított sajtokat gyárt az olasz, és az európai piacokra is nagy sikerrel.
 
GOLDSTEIG:
1992-ben két cég, a Goldsteig Käserei Plattling eG és a Molkereigenossenschaft Cham egyesülésével jött létre a Goldsteig Käsereien Bayerwald GmbH. Azóta a cég komoly európai karriert futott be.
A termékek kiváló minőségű bajor tejből készülnek, melyet  72 – 75 °C fokon  15 – 30 másodpercig hőkezelnek.
Jó hír a laktóz- és glutén-érzékenyeknek, hogy a cég érlelt sajtjainak nagy részre 0,1%-nál kevesebb laktózt tartalmaz, mivel a tejben lévő tejcukor a sajt érésekor szinte teljesen lebomlik. Minden termék gluténmentes.
 
GREENFIELD:
A Greenfield teákat Oroszország legnagyobb, és legismertebb gyárában készítik. Az Orimi Trade által gyártott teák Oroszországon kívül számos európai országban ismertek, és kedveltek a fogyasztók által.
Prémium minőségű teák, mely a klasszikustól a gyümölcsösig, az egészségtudatostól a kényeztetőig kínálnak választási lehetőséget a tea szerelmeseinek.
 
KRÜGER:
Ha egy különleges kávét keres, kényeztesse magát a Krüger kávékülönlegességeivel a nap bármely szakaszában.
 
MÜLLER:
Manapság Európa 15 országában kaphatóak a Müller cég termékei, gyáraiban 5000 alkalmazott dolgozik, Leppersdorf-ban Európa legnagyobb tejüzeme működik. A Magyarországon kapható termékválaszték a Müller menüpont alatt található.
 
NANNA:
A Foodnet Kft. büszkén mutatja be a cég saját márkáját. Több termékkategóriában is találkozhat a fogyasztó a Nanna termékeivel. A márkanévre kattintva még többet megtudhat a Nanna termékválasztékáról.
 
ST.DALFOUR:
A Franciaországból származó St. Dalfour lekvárok gyártója a legmodernebb technikával, hagyományos receptek alapján a gyümölcsök legkiválóbbjait gyártja és juttatja el a lekvár szerelmeseinek.

Hirdetés