A Bocuse d’Or a kulináris világ legnagyobb presztízsű szakmai versenye, ahol a világ legjobb séfjei versengenek. Az indulók egy eredeti recept megalkotásához latba vetik technikai tudásukat, kreativitásukat és személyiségüket, s merítenek hazájuk kulináris tradícióiból is.

Ehhez járul hozzá a kiváló minőséget és természetességet képviselő dán Lurpak® márka, ami 75 ország konyháit hódította meg pompás vajkészítményeivel, így lett összekötő kapocs az egész világon az ínyencek, és a minőségi gasztronómia kedvelői között.

Az elmúlt években a Lurpak® büszke mecénásként támogatta a Magyar Bocuse d’Or Akadémia munkáját, továbbá Széll Tamás és a magyar csapat felkészülését. Idén február 8-án került megrendezésre a verseny, melynek a Sirha Budapest keretein belül a Hungexpo adott otthont. Hatalmas érdeklődés övezte, többszázan látogattak ki a Hungexpo “A” pavilonjába, hogy láthassák, ki alakíthat csapatot, és folytathatja felkészülését a júniusi európai válogatóra, Torinóban. A rajtok sorrendjében a következő séfek és commis-jaik szálltak ringbe egymással: Elek Richárd, Veres István, Volenter István, Haraszti Zsolt, Garai Ádám és Pohner Ádám.

A nyertes pedig nem más, mint … Pohner Ádám!

Ezúton is gratulálunk, és sok sikert kívánunk a júniusi torinói európai válogatóra!

TERMÉKKATALÓGUS